De huidtherapeuten

Doortje Putmans - eigenaresse & huid- en oedeemtherapeut

Doortje is geboren en getogen in Boxtel en daarna verhuisd naar Oirschot, waar zij samen met haar vriend woont.

De gezondheidszorg heeft haar altijd getrokken, dit blijkt uit haar vooropleiding als doktersassistente. Na het afronden hiervan heeft zij van januari 2009 tot december 2015 met veel plezier gewerkt bij Huisartsenpraktijk Liempde.

In oktober 2013 is zij afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Sinds januari 2013 was Doortje werkzaam bij Het Regionaal Huidcentrum, waar zij veel ervaring heeft opgedaan als huid- en oedeemtherapeut. Sinds september 2015 heeft zij de locatie Boxtel overgenomen en is zelfstandig doorgegaan onder de naam Huidtherapie Boxtel. Vanaf juli 2017 heeft Doortje ook de locatie in Best overgenomen van Het Regionaal Huidcentrum; sindsdien dragen beide vestigingen samen de gezamenlijke naam Huidtherapie Boxtel & Best.

Michelle van der Aalst - huid- en oedeemtherapeut

Michelle is geboren en getogen in Eindhoven, waar zij samen met haar vriend woont.

Ze heeft altijd al affiniteit gehad met de huid gezien haar vooropleiding als Allround Schoonheidsspecialiste. Tijdens haar studie merkte zij dat ze te weinig voldoening haalde uit haar werkzaamheden als schoonheidsspecialiste.

In 2013 is zij vol enthousiasme aan de opleiding Huidtherapie aan De Haagse Hogeschool begonnen. Gedurende de stage bij Huidtherapie Boxtel & Best heeft zij veel ervaring opgedaan als huid- en oedeemtherapeut. Sinds november 2017 is Michelle werkzaam op onze beide locaties. Hier werkt zij met veel plezier samen met patiënten aan verbetering van de huid.

Annette van Duijnen - huid- en oedeemtherapeut

Annette is vanaf 1 mei 2018 bij ons werkzaam op beide locaties, meer informatie volgt later.