De huidtherapeuten

Doortje Dekkers - Putmans - eigenaresse & huid- en oedeemtherapeut

Doortje is geboren en getogen in Boxtel en daarna verhuisd naar Oirschot, waar zij samen met haar man en zoontje woont.

De gezondheidszorg heeft haar altijd getrokken, dit blijkt uit haar vooropleiding als doktersassistente. Na het afronden hiervan heeft zij van januari 2009 tot december 2015 met veel plezier gewerkt bij Huisartsenpraktijk Liempde.

In oktober 2013 is zij afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Sinds januari 2013 was Doortje werkzaam bij Het Regionaal Huidcentrum, waar zij veel ervaring heeft opgedaan als huid- en oedeemtherapeut. Sinds september 2015 heeft zij de locatie Boxtel overgenomen en is zelfstandig doorgegaan onder de naam Huidtherapie Boxtel. Vanaf juli 2017 heeft Doortje ook de locatie in Best overgenomen van Het Regionaal Huidcentrum; sindsdien dragen beide vestigingen de gezamenlijke naam Huidtherapie Boxtel & Best.

Annette van Duijnen - huid- en oedeemtherapeut

Annette is woonachtig in 's Hertogenbosch.

Haar interesse heeft van jongs af aan al in de gezondheidszorg gelegen, waarbij ze de huid het meest fascinerende orgaan vond. Dit is dan ook de reden waarom ze aan de Hogeschool Utrecht de 4-jarige HBO opleiding Huidtherapie is gaan volgen. Annette haalt veel voldoening uit het dankbare werk dat ze als huidtherapeut mag doen. Ze vindt het leuk om samen met de patiënten/cliënten een behandelplan op te stellen om samen de huid te verbeteren.

Sinds 2013 heeft Annette bij verschillende praktijken ervaring opgedaan. Verder blijft ze graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied en hiervoor gaat ze regelmatig naar symposia, cursussen en kwaliteitskringbijeenkomsten. Doortje en Annette kennen elkaar van de bijeenkomsten van de kwaliteitskring, waardoor Annette weet dat bij Huidtherapie Boxtel & Best kwaliteit hoog in het vaandel staat. Daarom is Annette sinds mei 2018 het team bij Huidtherapie Boxtel & Best komen versterken. Ze is voornamelijk werkzaam op de locatie in Boxtel.

Romy Vermeulen - huid- en oedeemtherapeut

Romy is woonachtig in Gemert.

Ze is altijd al bezig geweest met het verzorgen van de huid. Tijdens de opleiding Huidtherapie is haar passie verder gegroeid tot het helpen van mensen met huidproblemen.

Sinds 2017 is Romy afgestudeerd aan de de Hogeschool Utrecht en heeft ze ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Ze blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door naar congressen, cursussen en kwaliteitskringbijeenkomsten te gaan.

Een professionele werkwijze en persoonlijke aandacht vindt ze als huidtherapeute erg belangrijk. Dit is een van de redenen waarom ze bij Huidtherapie Boxtel & Best is komen werken. Romy is vanaf april 2019 ons team komen versterken en zal voornamelijk werkzaam zijn op de locatie in Best.

Meggie van den Broek - huid- en oedeemtherapeut

Meggie is woonachtig in Waspik.

Ze is altijd al geïnteresseerd geweest in de processen van het menselijk lichaam. Hierdoor heeft zij eerst een analisten opleiding afgerond in de richting pathologie, maar ze kwam erachter dat ze cliënten direct wilde helpen. Tijdens haar opleiding kwam ze in aanraking met de Mohs klinieken, waarbij interesse in de huid werd gewekt. Dit is één van de redenen geweest dat ze Huidtherapie wilde gaan studeren. Tijdens deze opleiding is haar passie voor de huid gegroeid en nu is ze dankbaar dat ze zoveel mensen met huidproblemen kan en mag helpen.

Sinds 2019 is Meggie afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Ze blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door congressen en cursussen bij te wonen en naar kwaliteitskringbijeenkomsten te gaan.

Persoonlijke aandacht en kwaliteit vindt Meggie als huidtherapeute erg belangrijk. Dit zijn redenen waarom ze graag bij Huidtherapie Boxtel & Best wilde werken. Meggie is hoofdzakelijk werkzaam op de locatie in Best sinds november 2019.