De mijlpalen van de verbouwing aan onze nieuwe praktijk.

Op 31 december 2020 hebben we de sleutels gekregen van ons eigen pand aan de Oirschotseweg 68 te Best. Er zal eerst nog flink verbouwd moeten worden, maar in de tweede helft van 2021 willen we daar naartoe verhuizen!

Onze locaties in Boxtel en Liempde blijven daarnaast ook bestaan.

30-09

OPEN


Ja, het is zover!! We zijn open!!!

28-09

Bestickering, meubels en tapijt


Ondertussen is in het hele pand de bestickering aangebracht en zijn er nog meer meubels binnen gekomen. Tevens is het tapijt op de volder achter de balie gelegd.

23-09

Folie, stickers en meubels


Op de balie is folie aangebracht en de ramen zijn bestickerd. Ondertussen zijn we bezig om de meubels in elkaar te zetten. Ook de timmermannen, elektriciens en de schilder zijn met de laatste werkzaamheden bezig.

Laatste loodjes!!

21-09

Hygiëne


Voor de goede hygiëne zijn handdoek-, zeep- en alcoholdispensers opgehangen in de behandelkamers.

15-09

Rolgordijnen


De rolgordijnen bij de balie en ramen in de achterste behandelkamers zijn opgehangen, dit maakt het mooi af!

09-09

Installatiewerkzaamheden afgerond


De installatie werkzaamheden zijn afgerond; alle keukenblokjes en radiatoren zijn aangesloten! Weer iets afgevinkt van de lijst!

07-09

Vlonder en kastenwand


Om vanachter de balie in de wachtkamer te kunnen kijken is er een vlonder gemaakt op de vloer. De afwerking hiervan zal later nog komen.

In het kantoor is een grote kastenwand gemaakt, en de kleuren matchen bij de rest van het pand!

01-09

Steeds meer kleur


In de praktijk ontstaat steeds meer kleur en onze huisstijl wordt alsmaar beter zichtbaar. Inmiddels worden de laatste puntjes op de 'i' gezet!!

14-08

Keukenblokjes en plafondplaten


Er is een begin gemaakt aan de montage van de keukenblokjes in de behandelkamers. En waar mogelijk zijn de plafondplaten al volledig geplaatst.

Komende week wordt gestart met de afwerking van de wanden!

31-07

Lampen, plinten en nog meer!


De lampen, kabelgoten, vloerstopcontacten, plinten en een gedeelte van de plafondplaten zijn gemonteerd. Het wordt steeds mooier!!

14-07

Kleine stapjes geven veel vooruitgang!


Ondertussen zijn de deuren afgehangen en is de koof voor de glaswand/deur en balie gemaakt.

07-07

Plafond en vloer klaar!


Het raster van het plafond is sinds afgelopen weekend helemaal klaar! Daarna hebben we flink opgeruimd, want de vloer moest leeg. Maandag is er gestart met het egaliseren van de vloer en na het drogen hiervan zijn ze begonnen met het lijmen van de vloer. En ja, ook dat is inmiddels alweer afgerond! De echte vooruitgangen worden zichtbaar nu.

18-06

Raster


Aan het raster van het plafond wordt gewerkt, ondertussen is het raster al in een aantal behandelkamers klaar.

Tussen het behandelen van de patiënten door hebben we ook nog een halve dag opgeruimd en zijn we naar de stort geweest, zodat de werklieden goed rond kunnen met hun steiger.

11-06

WTW systeem klaar, verder met het plafond


Het WTW systeem is ook klaar, nu kan er verder gewerkt worden aan het raster van het plafond. Daar is ook al druk aan gewerkt!

Ondertussen zijn de loodgieters in de kelder bezig met de voorzieningen 'achter de schermen'.

25-05

Start gemaakt aan het plafond


De start aan het plafond is gemaakt. Er gaat nu gewerkt worden aan het airco- en WTW-systeem.

Daarnaast zijn alle andere werkzaamheden die boven het plafond moesten plaatsvinden gedaan.

22-04

Naden gesmeerd


Nadat alle wanden gesloten waren zijn de smeerders aan de slag gegaan. De naden tussen de platen zijn dicht gesmeerd, zodat het 'behang-klaar' opgeleverd kan worden. Ondertussen is er ook nog een wandje in de kelder geplaatst, zodat we daar een kleedruimte krijgen voor de medewerkers.

Op dit moment zijn de elektriciens bezig om kabels te trekken, stopcontacten aan te sluiten etc.

03-04

Wanden gesloten!


Afgelopen weken is al het leidingwerk dat in de wanden komt gereed gemaakt door de elektriciens en loodgieters, de wanden zijn geïsoleerd en de kolommen verstevigd. Vandaag zijn alle wanden gesloten. Weer een mijlpaal bereikt en wat een verandering geeft dit!

25-03

Balie en isolatie


Er is een start gemaakt met de balie en de meeste wanden zijn afgelopen week geïsoleerd. Ondertussen zijn de elektriciens en loodgieters bezig met hun werkzaamheden. Conclusie: er wordt hard gewerkt en het gaat zichtbaar hard vooruit!!

15-03

Elektra


Vandaag zijn de elektriciens aanwezig geweest voor het aftekenen en starten met de werkzaamheden. Alle ruimtes hebben we nogmaals samen doorgenomen en ze hebben mooie tekeningen op de muur gemaakt.

13-03

Ruimtes worden zichtbaar


Inmiddels zijn alle ruimtes echt zichtbaar geworden doordat de wanden gemonteerd zijn. Momenteel moeten alleen de ontvangsthal en balie nog geprepareerd worden.

Er is deze week ook gekeken naar het huidige en nieuwe beveiligingssysteem.

05-03

Wanden zichtbaar


Deze week zijn er een aantal wanden geplaatst, nu beginnen er dus echt kamers te ontstaan. Zo gaaf om te zien!

We zijn ook wezen brainstormen over de kleuren in de ruimtes en wachten nu op voorstellen van andere partijen hiervoor. Spannend!!

26-02

Muurtje slopen en frames zetten


Deze week is er een muurtje gesloopt en er is een begin gemaakt aan het zetten van de frames voor de wanden. Hierdoor beginnen nu ruimtes zichtbaar te worden!

We hebben ook inspiratie opgedaan voor het materiaal en de kleur voor de vloer en wanden deze week.

22-02

Voorbereidende werkzaamheden


Afgelopen week hebben de elektriciens en de loodgieter voorbereidend werk gedaan. Oude leidingen, buizen, stopcontacten en de brandhaspel zijn verwijderd.

Het materiaal voor de timmermannen is geleverd en deze week zal er gestart worden met het maken van de nieuwe frames voor de wanden en kozijnen. Hierdoor zal de grote ruimte opgedeeld worden in nieuwe (behandel)ruimtes. Spannend!!

16-02

Aan de slag!


De werklieden gaan vanaf nu aan de slag. We zijn benieuwd hoe het er uit gaat zien, de tekeningen en ideeën hadden we natuurlijk wel, maar hoe wordt het dan in het 'echt'? Hier hebben we niet zoveel kijk op, want we blijven natuurlijk huidtherapeuten en ieder zijn vak!

05-02

Ideeën, ideeën en nog meer ideeën


De technisch tekenaar is aan de slag gegaan met onze ideeën en wensen. Hieruit is een tekening ontstaan en deze hebben we veelvuldig weer laten aanpassen met nieuwe ideeën, wensen en adviezen uit verschillende hoeken. Iedereen heeft zich er goed in verdiept en de tekening bekeken, daar hebben we dan natuurlijk ook weer overleg over gehad. Daarnaast is er onder andere overleg geweest met de laserfabrikant voor tips vanuit hun inzichten. En de ideeën-box uit de wachtkamer in Best is erop los gelaten.

Eindresultaat: de definitieve tekening hebben we!

We zijn benieuwd hoe het er straks in het 'echt' uit gaat zien!!

22-01

Testdraaien en voorbereidingen


Deze week is er gestart met het testdraaien van het bestaande WTW- en aircosysteem. Ondertussen denken wij na over de plaatsen waar de airco's in het pand komen te hangen.

De technisch tekenaar heeft een kijkje genomen in het pand en samen met hem hebben we onze 'eigen' indeling doorgenomen. Hier heeft hij nog wat adviezen op gegeven en de volledige tekening zal hij nu gaan uitwerken.

Het systeemplafond in de kelder is deze week alvast verwijderd, zodat alle (water en elektra) leidingen daar ook zichtbaar zijn. Binnenkort kunnen de werklieden dan echt aan de slag!

13-01

Ideeën box


In de wachtkamer in onze huidige praktijk in Best staat een ideeën box. Iedereen kan hier (anoniem) zijn/haar ideeën en tips kwijt. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld:

  • Wat mist u in de praktijk?
  • Wat wilt u graag verbeterd zien?
  • Wat is voor u belangrijk als u een behandeling heeft?
  • Wat vind u nu prettig in de praktijk en wilt u zeker straks ook weer in de praktijk zien?

We zijn blij met elke mening en waar mogelijk proberen we hiermee rekening te houden in de nieuwe praktijk!

08-01

Knippen en plakken


Zoals Meggie zei: "De knutselclub kan beginnen!". Deze week is er geknipt en geplakt om een mooie nieuwe plattegrond te maken van het pand. Hierop zullen de behandelruimtes en ook de indeling daarvan zichtbaar worden. Het is wel een uitdaging om alles zo efficient mogelijk in te delen. Gelukkig denken alle therapeuten mee, want het is de bedoeling dat het een fijne werkplek wordt voor iedereen!

De loodgieter en elektricien hebben deze week ook al een kijkje genomen in het pand.

31-12

Sleuteloverdracht


Woensdag 30 december en donderdag 31 december zijn de handtekeningen gezet bij de notarissen en hebben we de sleutels in ontvangst mogen nemen. De plannen kunnen nu dus echt gemaakt worden en de verbouwing kan beginnen. Een mooi eind van het jaar vinden we zelf!