De mijlpalen van de verbouwing aan onze nieuwe praktijk.

Op 31 december 2020 hebben we de sleutels gekregen van ons eigen pand aan de Oirschotseweg 68 te Best. Er zal eerst nog flink verbouwd moeten worden, maar in de tweede helft van 2021 willen we daar naartoe verhuizen!

Onze locaties in Boxtel en Liempde blijven daarnaast ook bestaan.

13-01

Ideeën box


In de wachtkamer in onze huidige praktijk in Best staat een ideeën box. Iedereen kan hier (anoniem) zijn/haar ideeën en tips kwijt. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld:

  • Wat mist u in de praktijk?
  • Wat wilt u graag verbeterd zien?
  • Wat is voor u belangrijk als u een behandeling heeft?
  • Wat vind u nu prettig in de praktijk en wilt u zeker straks ook weer in de praktijk zien?

We zijn blij met elke mening en waar mogelijk proberen we hiermee rekening te houden in de nieuwe praktijk!

08-01

Knippen en plakken


Zoals Meggie zei: "De knutselclub kan beginnen!". Deze week is er geknipt en geplakt om een mooie nieuwe plattegrond te maken van het pand. Hierop zullen de behandelruimtes en ook de indeling daarvan zichtbaar worden. Het is wel een uitdaging om alles zo efficient mogelijk in te delen. Gelukkig denken alle therapeuten mee, want het is de bedoeling dat het een fijne werkplek wordt voor iedereen!

De loodgieter en elektricien hebben deze week ook al een kijkje genomen in het pand.

31-12

Sleuteloverdracht


Woensdag 30 december en donderdag 31 december zijn de handtekeningen gezet bij de notarissen en hebben we de sleutels in ontvangst mogen nemen. De plannen kunnen nu dus echt gemaakt worden en de verbouwing kan beginnen. Een mooi eind van het jaar vinden we zelf!