LPG Endermologie producten

Ondanks endermologie behandelingen, intensief sporten en diëten kunnen er op sommige plekken van het lichaam vetophopingen blijven bestaan. Bij Huidtherapie Boxtel & Best maakten we al gebruik van de endermologie techniek, maar inmiddels bieden we ook de producten van LPG aan. Deze producten in combinatie met endermologie behandelingen bieden de oplossing voor plaatselijke vetophopingen, cellulite en huidverslapping. Endermologie samen met de producten geeft u namelijk 50% meer resultaat!

LPG 14 Days Express Slimming Concentrate

Deze ontgiftende kuur reinigt het lichaam van binnenuit. De unieke samenstelling wordt Carniféine® Burner genoemd. Carniféine® Burner is een combinatie van de werkzame ingrediënten L-Carnitine en Cafeïne. L-Carnitine zorgt voor een goede werking van de spieren, bevordert de vetverbranding en stimuleert de omzet van vetten in energie. Cafeïne bevordert het vrijkomen van vet, activeert de vetafbraak en remt het opslaan van vetten door het lichaam. Naast deze ingrediënten zit er ook een complex van 5 plantenextracten in de flacons, die allemaal hun eigen afslankende werking hebben, zoals het afvoeren van overtollig vocht en toxines en het stimuleren van het metabolisme. Op deze manier wordt cellulite effectief bestreden en worden de contouren van het lichaam afgeslankt.

Gebruik:
Neem gedurende 14 dagen eenmaal daags 1 flacon tijdens de maaltijd. Als de 14-daagse kuur is afgelopen, mag u deze eventueel twee keer herhalen. Indien de kuur 6 weken gebruikt wordt, moet er daarna minstens een maand worden gestopt. Vervolgens mag de kuur weer opnieuw gestart worden.

LPG Body Shaping Gel

De LPG Body Shaping Gel stimuleert de chrono-biologische vetverbranding, wat resulteert in het verlies in centimeters. Ook wordt de lipogenese (de opslag van vet) tegengehouden. Deze frisse, niet klevende gel bevat 5% exclusief LPG Complex® en 2% Coralline G.

Gebruik:
Breng de LPG Body Shaping Gel ‘s ochtends en ‘s avonds gelijkmatig aan op de probleemzones. Dit product wordt in het bijzonder aanbevolen voor het gebruik op de buikstreek.

LPG Orange Peel Smoothing Complex

De LPG Orange Peel Smoothing Complex stimuleert de vetafbraak en strijkt cellulite glad. Ook de opslag van nieuwe vetten wordt tegengehouden. De werkzame stoffen in deze rijke emulsie zijn 5% exclusief LPG Complex® en 3% Bodyfit®.

Gebruik:
Breng de LPG Orange Peel Smoothing Complex ‘s ochtends en ‘s avonds gelijkmatig aan op de probleemzones. Dit product kunt u het beste gebruiken op zones waar cellulite bestaande uit vet is gelokaliseerd.

 

Ons advies is om LPG 14 Days Express Slimming Concentrate te combineren met LPG Endermologie behandelingen samen met LPG Body Shaping Gel of het LPG Orange Peel Smoothing Complex. Door de combinatie van de kuur, de behandelingen en de gel worden vetten en cellulite zowel van binnenuit als van buitenaf aangepakt en krijgt u een extra mooi resultaat.

De producten kunt u hier bestellen.