Vacature huidtherapeut

Vacature huidtherapeut minimaal 16 uur per week, vervanging zwangerschapsverlof (M/V)

Huidtherapie Boxtel & Best is een jonge en snelgroeiende huidtherapeutische praktijk met drie vestigingen. De praktijk biedt haar patiënten een grote variatie aan medische en cosmetische behandelingen. Ben jij een representatieve, ambitieuze teamspeler en ben jij cliënt-/patiëntgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving
De huidtherapeut is in staat zelfstandig intakes af te nemen, behandelplannen op te stellen en de behandelingen uit te voeren. Daarnaast is de huidtherapeut voldoende bekwaam om op een professionele manier instructies, adviezen en voorlichting aan de cliënt/patiënt te geven. De huidtherapeut houdt nauwkeurig de patiëntenadministratie bij.

De patiënt en kwaliteit van de aangeboden zorg staan bij ons altijd centraal. Wij bieden een fijne en zelfstandige werkomgeving binnen een gezellig team.

Wij zijn op zoek naar een huidtherapeut voor de vervanging van een zwangerschapsverlof, vanaf medio april 2022 t/m augustus 2022. De mogelijkheid tot een fulltime dienstverband in de nabije toekomst is ook mogelijk.

Wij zijn op zoek naar een huidtherapeut met:

  • Een (bijna) afgeronde HBO opleiding huidtherapie
  • Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Vriendelijke en servicegerichte houding
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Affiniteit met zowel medische als cosmetische behandelingen
  • Ervaring met Skinadmin is een pré

Wil je meer informatie over Huidtherapie Boxtel & Best? Ga naar www.huidtherapieboxtelbest.nl

Stuur om te solliciteren een motivatiebrief met cv en pasfoto per e-mail naar doortje@huidtherapieboxtelbest.nl