Vacature schoonheidsspecialist

Vacature schoonheidsspecialist niveau 4 M/V

Huidtherapie Boxtel & Best is een jonge en snelgroeiende huidtherapeutische praktijk met drie vestigingen. De praktijk biedt haar patiënten een grote variatie aan medische en cosmetische behandelingen. Ter uitbreiding van ons aanbod in de praktijk zijn we op zoek naar een schoonheidsspecialist voor op onze hoofdlocatie in Best. Ben jij een representatieve, ambitieuze teamspeler en ben jij cliënt-/patiëntgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wacht niet met reageren tot de sluitingsdatum van de vacature, maar reageer direct. Je bent namelijk op korte termijn van harte welkom om bij ons te komen werken!

Functieomschrijving

De schoonheidsspecialist is in staat zelfstandig intakes af te nemen, behandelplannen op te stellen en behandelingen uit te voeren. Daarnaast is de schoonheidsspecialist voldoende bekwaam om op een professionele manier instructies, adviezen en voorlichting aan de cliënt/patiënt te geven. De schoonheidsspecialist houdt nauwkeurig de cliëntenadministratie bij. Door de korte lijntjes in de praktijk kan overleg tussen de schoonheidsspecialist en huidtherapeut regelmatig plaatsvinden.

De cliënt/patiënt en kwaliteit van de aangeboden zorg staan bij ons altijd centraal. Wij bieden een fijne en zelfstandige werkomgeving binnen een gezellig team.

Het gaat om een parttime dienstverband met de mogelijkheid tot een fulltime dienstverband in de toekomst. We bieden scholingsbudget aan voor doorgroeimogelijkheden in de toekomst.

Profiel:

  • Een afgeronde opleiding schoonheidsspecialist niveau 4
  • Ervaring met het zelfstandig uitvoeren van behandelingen en het werken met verschillende producten
  • Lidmaatschap bij de ANBOS
  • Vriendelijke en servicegerichte houding
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Flexibiliteit: 1 avond of dagdeel in het weekend per week inzetbaar

 

Ben jij een representatieve, ambitieuze teamspeler en ben jij cliënt-/patiëntgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur om te solliciteren uiterlijk 31 maart 2023 een motivatiebrief met cv en pasfoto per e-mail naar doortje@huidtherapieboxtelbest.nl