Winter: de tijd voor huidverbeterende behandelingen

De winter is de uitstekende tijd om huidverbeterende behandelingen uit te voeren. Microdermabrasie, chemische peelings en Dermapen zorgen voor verbetering van littekens, rimpels, pigmentvlekken en oneffenheden. Voor, tijdens en na de behandelingen is het niet verstandig om de huid bloot te stellen aan UV straling, daarom is de winter het uitermate geschikte seizoen voor deze behandelingen.

Microdermabrasie

Bij microdermabrasie wordt de huid door kleine microkristallen afgeschaafd. Een vacuüm kop blaast de microkristallen over de huid en zuigt ze daarna direct weer op. Door de behandeling wordt de huid sneller vernieuwd, hierdoor wordt de huid egaler, zachter en verminderen littekens en rimpels.

Chemische peelings

Door een chemische peeling wordt de huid verdund waardoor littekens en rimpels verminderd worden. Daarnaast kan de peeling ontstekingen bij acne verminderen en pigmentvlekken behandelen. De huid voelt na de behandeling egaler en zachter aan en de huidconditie is verbeterd.

Dermapen

De Dermapen zorgt voor vernieuwing en verfraaiing van de huid, zonder de opperhuid te beschadigen. Door middel van elf minuscule, bewegende naaldjes worden kanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt de huid geprikkeld om bindweefsel aan te maken en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De behandeling zorgt voor versteviging, vernieuwing en egalisatie van de huid. Hierdoor wordt de huid gladder, soepeler en worden littekens en rimpels verminderd.