Ons team

Ons team van huidtherapeuten en welkomstmanagers!

Therapeuten

Doortje Dekkers - Putmans - eigenaresse & huid- en oedeemtherapeut

Ik ben geboren en getogen in Boxtel en daarna verhuisd naar Oirschot, waar ik samen met mijn man en zoontje woon. De gezondheidszorg heeft me altijd getrokken, dit blijkt ook uit mijn vooropleiding als doktersassistente. Na het afronden hiervan heb ik van januari 2009 tot december 2015 met veel plezier gewerkt bij Huisartsenpraktijk Liempde.

In oktober 2013 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Sinds januari 2013 was ik werkzaam bij Het Regionaal Huidcentrum, waar ik veel ervaring heb opgedaan als huid- en oedeemtherapeut. Sinds september 2015 heb ik de locatie Boxtel overgenomen en ben ik zelfstandig doorgegaan onder de naam Huidtherapie Boxtel. Vanaf juli 2017 heb ik ook de locatie in Best overgenomen van Het Regionaal Huidcentrum; sindsdien dragen beide vestigingen de gezamenlijke naam Huidtherapie Boxtel & Best. Ik werk op de locatie in Boxtel, Best en Liempde.

Annette van Duijnen - huid- en oedeemtherapeut

Ik ben woonachtig in 's Hertogenbosch. Mijn interesses hebben van jongs af aan al in de gezondheidszorg gelegen, waarbij ik de huid het meest fascinerende orgaan vond. Dit is dan ook de reden waarom ik aan de Hogeschool Utrecht de 4-jarige HBO opleiding Huidtherapie ben gaan volgen. Ik haal veel voldoening uit het dankbare werk dat ik als huidtherapeut mag doen. Ik vind het leuk om samen met de patiënten/cliënten een behandelplan op te stellen om samen de huid te verbeteren.

Sinds 2013 heb ik bij verschillende praktijken ervaring opgedaan. Verder blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied en hiervoor ga ik regelmatig naar symposia, cursussen en kwaliteitskringbijeenkomsten. Ik ken Doortje van de bijeenkomsten van de kwaliteitskring, waardoor ik weet dat bij Huidtherapie Boxtel & Best kwaliteit hoog in het vaandel staat. Daarom ben ik blij dat ik sinds mei 2018 het team bij Huidtherapie Boxtel & Best ben komen versterken. Ik ben voornamelijk werkzaam op de locatie in Boxtel.

Romy Vermeulen - huid- en oedeemtherapeut

Ik ben woonachtig in Boekel. Altijd ben ik al bezig geweest met het verzorgen van de huid. Tijdens de opleiding Huidtherapie is mijn passie verder gegroeid tot het helpen van mensen met huidproblemen.

Sinds 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en daarna heb ik ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Ik blijf graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door naar congressen, cursussen en kwaliteitskringbijeenkomsten te gaan. Een professionele werkwijze en persoonlijke aandacht vind ik als huidtherapeute erg belangrijk. Dit is een van de redenen waarom ik bij Huidtherapie Boxtel & Best ben komen werken. Sinds april 2019 ben ik het team komen versterken en ik ben voornamelijk werkzaam op de locatie in Best. Naast het werken volg ik ook nog een master op de Hogeschool Utrecht tot zorginnovator.

Meggie van den Broek - huid- en oedeemtherapeut

Ik ben woonachtig in Waspik. Altijd ben ik al geïnteresseerd geweest in de processen van het menselijk lichaam. Hierdoor heb ik eerst een analisten opleiding afgerond in de richting pathologie, maar ik kwam erachter dat ik cliënten liever direct wilde helpen. Tijdens de opleiding kwam ik in aanraking met de Mohs klinieken, waarbij interesse in de huid werd gewekt. Dit is één van de redenen geweest dat ik Huidtherapie wilde gaan studeren. Tijdens deze opleiding is mijn passie voor de huid gegroeid en nu ben ik dankbaar dat ik zoveel mensen met huidproblemen kan en mag helpen.

Sinds 2019 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door congressen en cursussen bij te wonen en naar kwaliteitskringbijeenkomsten te gaan. Persoonlijke aandacht en kwaliteit vind ik als huidtherapeute erg belangrijk. Dit zijn redenen waarom ik graag bij Huidtherapie Boxtel & Best wilde werken. Ik ben hoofdzakelijk werkzaam op de locatie in Best sinds november 2019.

Welkomstmanagers

Ingrid van de Burgt - van Groenestijn - welkomstmanager

Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en onze drie dochters in Boxtel.

Na ongeveer acht jaar in een woonzorgcentrum te hebben gewerkt, waarvan ook weekenden en feestdagen, werd het in september 2021 tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik vind het erg leuk om met mensen te werken en ben juist daarom blij dat ik in dit leuke team mijn steentje bij mag dragen als Welkomstmanager. Ik hoop u dan ook snel welkom te mogen heten, via de telefoon, bij de balie of via WhatsApp.

Odessa de Werd - welkomstmanager

Ik ben een van de welkomstmanagers van de praktijk. Ik zal je helaas niet opwachten met ballonnen en een toeter, maar aan gezelligheid zal het niet ontbreken. Met een grote glimlach sta ik op dinsdag- en donderdagochtend voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en jouw afspraken zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Odette Verouden - van de Ven - welkomstmanager

Vanaf september 2021 ben ik Welkomstmanager bij Huidtherapie Boxtel & Best. Ik woon in Oirschot samen met mijn man en twee kinderen. Ik vind het leuk om mijn baan in de sport te combineren met mijn baan als Welkomstmanager. Ik hoop u snel te ontmoeten aan de balie of de telefoon.