Behandelingen door de schoonheidsspecialiste

zorgen voor huidverbetering, huidverzorging en ontspanning. Waar de behandelmogelijkheden voor de therapeuten stoppen, starten de mogelijkheden van de schoonheidsspecialiste.

Onze schoonheidsspecialiste is opgeleid om de huidconditie gezond te houden, de huid te verzorgen en u helemaal in de watten te leggen!

Schoonheidsbehandeling gelaat
Basis:
Bij deze basis behandeling van 45 minuten richten we ons op ontspanning maar vooral op huidverbetering. Deze behandeling wordt geadviseerd elke 4 tot 6 weken te herhalen. Het reinigen van de huid is erg belangrijk. De voordelen: de behandeling zorgt voor meer doorbloeding in de huid, het werkt tegen huidveroudering, huidverbeterend, ontspannend & verzorgd de huid. Daarnaast kunnen verzorgingsproducten na de behandeling beter worden opgenomen door de huid.

Compleet:
Bij deze complete behandeling van 75 minuten wordt de basis behandeling uitgebreid met de ontspanningsmassage.

De gezichtsbehandelingen kunnen uitgebreid worden met een deelbehandeling tegen een gereduceerd tarief.

Harsen of epileren
Door middel van hars worden ongewenste haren verwijderd. Afhankelijk van de haargroei blijven de haren zeker 4 tot 6 weken weg. Bij herhaalde behandeling komen de haren dunner en minder (snel) terug. Met harsen verwijder je ook de dode huidcellen, hierdoor heb je een gladde huid als resultaat.

Het ontharen van de wenkbrauwen kan ook gedaan worden door epilatie, deze methode is met name geschikt voor enkele haren en het resultaat wordt minder strak dan bij harsen. Daarom heeft harsen meestal onze voorkeur.

Verven van wenkbrauwen en/of wimpers
Zorg voor mooie, verzorgde wenkbrauwen en wimpers door ze te verven. De verf blijft zeker 4 weken op de haren zitten.

Wimperlift
Geef volume aan je wimpers! Het effect houdt 6 weken aan.

Massages
Massages hebben een positieve invloed op de doorbloeding van de huid, hierdoor werkt het ook tegen huidveroudering. Door de massagebehandeling wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Deze massages kunt u elke 4 tot 6 weken herhalen voor een verbeterend effect.

Voor de massages worden eventuele klachten besproken. Hierdoor wordt er een passende massage gegeven, met dus eventuele accenten. Ook is het mogelijk om de massages onderling te combineren.

Massage aanbod:

  • Ontspanningsmassage van gelaat, rug en/of benen. Deze massage werkt goed tegen stress, verlicht spierspanning/pijn en verbeterd uw slaaprust.
  • Hotstone massage van gelaat en/of rug; deze massage verbeterd de doorbloeding, verlicht spierspanning/pijn, verbetert uw imuunsysteem & verwarmd heerlijk.
  • Shiatsu (drukpunt) massage gelaat en decolleté; deze korte massage werkt ontspannend.
  • Bindweefselmassage; werkt voor anti-aging en daarnaast vooral goed voor vastzittende knopen. Deze korte massage is geen ontspanningsmassage!

 

Naast behandelingen bij onze schoonheidsspecialiste,
kozen mensen ook voor deze behandelingen:

Acne

Acne komt veel voor onder jongeren tussen de 15 en 25 en wordt daardoor ook wel jeugdpuistjes genoemd. Acne kan worden behandeld bij verschillende vormen/gradaties, waarbij het voornamelijk van belang is om de acne te verminderen en littekens te voorkomen.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn vlekjes die lichter of donkerder zijn dan de rest van de huid. De vlekken ontstaan veelal door blootstelling aan ultraviolette (UV) straling door de zon of door gebruik van zonnebank.