Icoone

Icoone geefteen mechanische bindweefselmassage die wordt gebruikt om de huid te verbeteren en verschillende cosmetische problemen aan te pakken, waaronder cellulitis, huidverslapping en striae.

Icoone bindweefselmassage maakt gebruik van geavanceerde technologie die bekend staat als “Roboderm”. Het apparaat heeft een handstuk met microstimulerende rollen en vacuümzuiging. Tijdens de behandeling wordt het handstuk over het te behandelen gebied bewogen, waarbij de rollen en het vacuüm de huid zachtjes masseren en opwaartse bewegingen maken.

De massagebewegingen van de Icoone stimuleren het bindweefsel onder de huid. Dit kan verschillende voordelen hebben, zoals het verbeterenvan de bloedcirculatie, het stimuleren van de lymfedrainage, het verhogen van de productie van collageen en elastine en het verbeteren van de algemene elasticiteit en textuur van de huid.

De behandeling met Icoone wordt vaak gebruikt voor het verminderen van cellulitis, omdat het kan helpen bij het verbeteren van de doorbloeding en het verminderen vande ophoping van vetcellen. Het kan ook worden toegepast op andere delen van het lichaam waar de huidverslapping optreedt, zoals de buik, dijen, billen, armen en gezicht.

Tijdens de behandeling krijg je een bodysuit aan. Dit is hygiënischer en voorkomt directe wrijving tussen de huid en het apparaat. Ook zorgt de bodysuit voor een gelijkmatige verdeling van de zuigkracht over het behandelde gebied waardoor de behandeling efficiënter wordt uitgevoerd.
Icoone behandelingen mogen niet pijnlijk zijn. De meeste mensen ervaren tijdens de behandeling een gevoel van aangename massagetrillingen en een lichte zuigkracht door het vacuüm.

Het aantal benodigde behandelingen kan variëren, afhankelijk van de specifieke conditie en het gewenste resultaat. Meestal wordt een reeks behandelingen aanbevolen voor het beste effect, waarbij sessies meestal wekelijks of om de paar weken worden gepland.
Het is belangrijk op te merken dat de effectiviteit van Icoone bindweefselmassage kan variëren van persoon tot persoon, en dat het resultaat ook afhangt van factoren zoals de ernst van het probleem en de individuele reactie van de huid. Het is slim een intakegesprek in te plannen om advies in te winnen en te bepalen of Icoone behandelingen geschikt is voor jouw specifieke situatie.