Oedeem

Oedeem is een vochtophoping in een lichaamsdeel, waardoor een zwelling ontstaat. Er zijn verschillende soorten oedeem te onderscheiden.

Littekens

Littekentherapie zorgt ervoor dat het litteken soepeler aanvoelt en minder zichtbaar wordt. Niet alle behandelingen zijn van toepassing op elk litteken.

Acne

Acne komt veel voor onder jongeren tussen de 15 en 25 en wordt daardoor ook wel jeugdpuistjes genoemd. Acne kan worden behandeld bij verschillende vormen/gradaties, waarbij het voornamelijk van belang is om de acne te verminderen en littekens te voorkomen.

Overbeharing

Ongewenste haargroei is een veel voorkomend probleem bij mannen en vrouwen. Veelal worden behandelingen uitgevoerd om storende beharing in het gelaat te verminderen, maar ook elders op het lichaam kan de beharing worden behandeld.

Couperose

Couperose (teleangiëctasieën) zijn verwijde bloedvaatjes. Het is een onschuldige, veelvoorkomende aandoening die nooit vanzelf verdwijnt, maar wel goed behandelbaar is.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn vlekjes die lichter of donkerder zijn dan de rest van de huid. De vlekken ontstaan veelal door blootstelling aan ultraviolette (UV) straling door de zon of door gebruik van zonnebank.

Huidverbeterende behandelingen

Huidveroudering is een biologisch proces van de huid dat begint rond het 25e levensjaar. Om het proces van de ouder wordende huid te vertragen en te stabiliseren, zijn er verschillende behandelmogelijkheden.