Recensies

Goede behandeling en ik kon snel terecht. De therapeut was vriendelijk en nam me serieus.
Anoniem, juni 2021- Zorgkaart Nederland - locatie Liempde

Zeer goede behandeling voor Lipooedeem ik beveel het ieder aan die dat heeft.
Dymphna Daams, april 2020 - Facebook

Deskundige, vriendelijke hulp en begeleiding bij behandeling van lymfoedeem en littekenvorming. Moderne hulpmiddelen en apparatuur.
Saskia Riphagen, augustus 2019 - Google

Bijna 2 jaar geleden ben ik naar Boxtel & Best bewezen dit mijn huisarts en heb daar en half jaar lang de oedeem therapie gehad toen bleek dat het niet genoeg was om en keer per week te komen hebben ze voor mij een limpha press bij de verzekering geregeld ik ga nu 3 x per week in deze , ” broek” .Ik ben ze ze dankbaar !!
Ans Claassens, juli 2019 - Huidtherapie Boxtel & Best

Het enige minpuntje vind ik de locatie. Maar uiteindelijk gaat het om de behandeling en die is uitstekend!
Anoniem, mei 2019 - Zorgkaart Nederland - locatie Boxtel

Voor mijn oedeem ga ik steeds trouw naar mijn behandelingen bij Huidtherapie Boxtel & Best. Wat deden de behandelingen toch zeer de eerste jaren. Toch doorzetten en met de vriendelijke Doortje lukt dit dan ook aardig om vol te blijven houden. En resultaat? Echt wel! De huid doet veel minder pijnlijk aan voelen, minder vocht vast houden en beter bewegen. Ruim 78 kilo ook in gewicht kwijt geraakt met behulp van een maagverkleining, waardoor ook minder pijnlijk oedeem uiteindelijk. Doortje volgt het hele proces van deze veranderingen nauwkeurig en geeft adviezen en helpt met doorzetten. De zomer komt er weer aan, waardoor de oedeem ondanks het gewichtsverlies nog wel aanwezig is, maar een ritje naar Best doet dan toch weer wonderen. Mijn advies is.....ga eens langs bij deze huidtherapeut als je last hebt van lipoedeem en/of lymfoedeem. En hou vol! Doortje wil je graag helpen en weet altijd mijn drukke agenda toch weer kloppend te maken met de behandelingen erbij..... Deze zomer genieten op het strand, wandelen en natuurlijk Huidtherapie Boxtel/Best.
Christine Wimmer, mei 2018 - Facebook

De behandelingen zijn goed en professioneel, met vriendelijke en duidelijke uitleg. Het meedenken als de behandelingen niet meteen aanslaan. Doortje en ook haar stagiaire Michelle........................ bedankt voor alles tot nu toe. EN............. het Jovipak werkt fantastisch. In lange tijd niet zo'n dunne arm gehad. Fijn weekend en tot woensdag, dan kun je/jullie het resultaat zelf bewonderen.
Tineke, september 2017 - Praktijk in de buurt

Tevreden???Dat is veel te zacht uitgedrukt. Je bent formidabel en mijn dik been is bijna weer "normaal". Dus.......geen beter adres dan huidtherapie Boxtel&Best.
Tine de Wit-Waalen, augustus 2017 - Facebook

Heel blij met de resultaten van de peelings die Doortje mij geadviseerd heeft om mijn acne en acnelittekens te verminderen.
Lizanne van Esch, februari 2017 – Facebook

Fijne praktijk, duidelijke uitleg en effectieve behandeling. Zeer tevreden!
Emma, november 2016 – Praktijk in de buurt

Op en top vakkundig, er wordt geluisterd en meegedacht. Behandeling op maat. Een dikke duim voor deze praktijk!
Anoniem, augustus 2016 – Zorgkaart Nederland

Bij Doortje geweest geweest voor tape instructies. Duidelijke uitleg gegeven ook aan mijn partner. Doortje heeft een vriendelijke en professionele omgang.
Francis van Heerebeek, juni 2016 – Facebook

Ik hen vandaag geweest voor een ipl behandeling. Alles werd duidelijk uitgelegd. Doortje is vriendelijk en professioneel.
Willemien Dekkers, december 2015 – Facebook

Fijne en professionele ipl-behandeling en duidelijke uitleg. Doortje is erg klantvriendelijk.
Linda van Helvoort, december 2015 – Facebook

Fijne professionele behandeling.
Wilma Kemps, november 2015 – Facebook

De oriflame is helemaal geweldig. Super goed ontvangst en klantvriendelijk.
Rita, november 2015 – Facebook

Spiderneavi weg laten halen. Doortje weet waar zij het over heeft. Na een afspraak gemaakt te hebben kon ik al snel geholpen worden. En heeft ze de spidernaevi weggehaald waar nu niets meer van te zien is. Bedankt 🙂
Joyce Timmermans, oktober 2015 – Facebook

Een afspraak gemaakt en ik kon al snel terecht bij Doortje. Doortje weet waar zij het over heeft. Erg professioneel. Spider naevi weg laten halen en ik ben erg tevreden met het resultaat. Bedankt Doortje!
Anoniem, oktober 2015 – Zorgkaart Nederland

Fijne en snelle behandeling met goede uitleg en advies.
Anoniem, oktober 2015 – Zorgkaart Nederland

Een afspraak gemaakt en ik kon al snel geholpen worden. Spidernaevi weg laten halen en ik ben erg tevreden over het resultaat en over de professionele manier waarop Doortje behandelt. Bedankt!
Anoniem, oktober 2015 – Zorgkaart Nederland

Een fijne rustige behandeling met goede uitleg.
Anoniem, oktober 2015 – Zorgkaart Nederland

Zeer professioneel maar met persoonlijke aandacht voor de patiënt. En bij vragen neemt ze ook echt de tijd. Voel me gehoord en de oedeemtherapie begint vruchten af te werpen. Ook mijn littekens zijn veel rustiger. Ik ben uitermate tevreden. Een aanrader.
Anoniem, oktober 2015 – Zorgkaart Nederland

Ben zeer tevreden over mijn behandelingen tot nu toe. Doortje is zeer vriendelijk en behulpzaam. Mijn littekens zien er een stuk beter uit. Maar t belangrijkste… de pijn is stukken minder en ook het buikvocht begint nu langzaam aan te verdwijnen! EEN AANRADER!!!
Marielle Steegs, juli 2015 – Facebook