Dermasence

Bij Huidtherapie Boxtel & Best zijn we continu op zoek naar nieuwe, goede producten die een aanvulling zijn op de behandelingen die wij uitvoeren. Sinds kort werken wij met de producten van Dermasence. Dit is een merk dat gebruikmaakt van een hoge concentratie werkzame stoffen die zijn toegespitst op de verschillende huidaandoeningen. Dermasence kan worden ingezet voor de dagelijkse huidverzorging en helpt bij het reguleren en in balans krijgen van de huid door bijvoorbeeld het gebruik van teunisbloemolie en hyaluronzuur. In hun verpakkingen maken zij gebruik van een kleurensysteem. Dit kleurensysteem geeft aan voor welk huidtype (droge, normale, vette of de ouder wordende/rijpere huid) het product geschikt is. Daarnaast wordt weergegeven wat het vetniveau van het product is, evenals wanneer en in welke hoedanigheid het product gebruikt dient te worden. 

Onderstaand volgt een korte introductie van de producten die wij in onze praktijk verkopen.

BarrioPro Reinigingsschuim
Dit reinigingsschuim werkt kalmerend voor het gezicht en lichaam. Maakt een milde en toch effectieve reiniging mogelijk, houdt de gevoelige huid soepel en verzorgt haar dagelijks met vocht. Irritaties van de huid worden verminderd. Tevens geschikt voor het verwijderen van oogmake-up. 

Tonic
Deze vochtinbrengende gezichtslotion verfrist en kalmeert de huid na de reiniging. De tonic reguleert de pH-waarde en wordt dankzij een laag alcoholgehalte bijzonder goed verdragen. Ook geschikt als milde aftershave. 

Creme + Mask
Intensieve producten voor optimale verzorging van de droge en gevoelige huid. De combinatie van werkzame stoffen zoals teunisbloemolie, hyaluronzuur, panthenol en jojobaolie zorgen voor een goede verzorging en balans van de huid. Met een vitaminecomplex een ideale dag- en nachtcrème, die ook als masker kan worden gebruikt. 

Adtop Crème
Deze parfumvrije crème wordt effectief ingezet bij een droge en naar atopisch eczeem neigende huid. De crème trekt snel in en voelt niet vettig. Een beschermingslaag wordt gevormd die ademt en vocht bindt. De werkzame stof Bisabolol vermindert trekkerigheid en kalmeert de huid. Een regenerende werking ontstaat bij dagelijks gebruik. Adtop crème kan ook worden gebruikt bij de gevoelige kinderhuid.

Adtop Plus
Deze crème is evenals de Adtop crème speciaal ontwikkeld voor de droge en zeer droge huid. De positieve eigenschappen van de Adtop crème worden gecombineerd met het hydraterende effect van urea (10%) en glycerine. De ruwe en schilferige huid wordt weer zacht en soepel, zonder een vettige laag achter te laten. Ideaal in het kader van invaltherapie bij naar atopisch eczeem neigende huid. 

Skinpro Lipo
De lipidelotion verzorgt de droge tot zeer droge en schilferige huid. De hydraterende werkzame stoffen urea en glycerine werken vochtinbrengend en maken de huid zacht en soepel. Verzorgende olieën zoals olijf- en jojobaolie voorkomen langdurig uitdrogen van de huid.

BarrioPro Gezichtsemulsie
Speciale verzorging voor de geïrriteerde, naar roodheid neigende huid. Trekkerigheid wordt verminderd en de huidbarrière wordt weer opgebouwd. Kan goed worden gebruikt na esthetische ingrepen, zoals peeling-, microdermabrasie-, microneedling-, IPL- of laserbehandeling. De huid wordt geregenereerd en krijgt een frisse teint. 

Refining Gel
De gel verzorgt de naar roodheid neigende huid. Hij is aangenaam verkoelend en vochtinbrengend. Het 6-voudig werkende complex is ideaal voor de huid die naar roodheid (bijvoorbeeld couperose) en rosacea neigt. De gel heeft een vaatvernauwende werking en vermindert roodheid. Rutine beschermt tegen oxidatieve stress; ook aan te bevelen naar het zonnen.

Oogcrème
De hydraterende oogverzorging voor de gevoelige, vetarme oogzone verhoogt de elasticiteit van de huid door waardevolle olieën, vochtinbrengende ingrediënten en vitamines. Het recept met anti-aging-effect (Centello Asiatica-extract) werkt effectief tegen de vorming van lijntjes. De parfumvrije crème revitaliseert de oogzone, vooral ‘s nachts. Geschikt voor dragers van contactlenzen en te gebruiken bij eczeem. 

Seborra Akuutroller
De gel is gemakkelijk aan te brengen en te gebruiken bij de eerste tekenen van puistjes. Boswellia-extract gaat roodheid en zwellingen tegen. Een gevoel van druk en irritatie wordt snel minder. Gluconolacton, een mild, natuurlijk fruitzuur, voorkomt effectief de vorming van comedonen en verbetert het huidbeeld. De gel heeft een keratolytisch effect door de toevoeging van salicylzuur en urea. De rolstift met rvs-kogel garandeert hygiënisch aanbrengen. Breng de gel bij de eerste tekenen van roodheid, zwelling of een gevoel van druk meermaals per dag aan. 

AHA Body & Face Lotion
De lotion combineert de positieve eigenschappen van fruitzuren met de verzorgende werking van de vochtinbrengende stof urea. Ze kan gebruikt worden bij een onzuivere en naar acne neigende huid, zowel voor gezichts- als lichaamsverzorging. Ze is bijzonder geschikt voor de rijpere huid als lichte lotion bij door huidveroudering en intense zonnestraling veroorzaakte rimpelvorming. Daarnaast kan dit product ook ingezet worden bij Keratosis Pilaris.

Wij kunnen u in de praktijk meer informatie geven over de producten.

Hier kunt u direct de producten bestellen in onze webshop!

 

4 thoughts on “Dermasence

Comments are closed.