Endermologie: voor een gezonde en soepele huid

Ondanks intensief sporten en diëten kunnen er op sommige plekken van het lichaam vetophopingen blijven bestaan. Endermologie biedt de oplossing voor zulke plaatselijke vetophopingen, cellulite en huidverslapping.

Een behandeling middels endermologie is eigenlijk een diepe bindweefselmassage. Deze behandeling wordt uitgevoerd met het LPG-apparaat dat een huidplooi oppakt en heen en weer rolt met een langzame, regelmatige beweging. Hiermee worden de stofwisseling en bloedcirculatie gestimuleerd, wordt de afvoer van lymfevocht ondersteund en verharde littekens verzacht. Vetophopingen worden afgebroken en de huid wordt gezond en sterk door de vorming van elastinevezels en de stimulatie van collageenvezels. Dit alles gebeurt op een natuurlijke wijze.

Er zijn verschillende behandelkoppen voor het lichaam en het gelaat. Alle koppen zijn in staat de collageen- en elastinevezels te stimuleren en te versterken, waardoor de behandeling voor zowel medische als cosmetische doeleinden kan worden ingezet. Om het apparaat gemakkelijk over de lichaamshuid te laten glijden en deze te beschermen, wordt tijdens de behandeling een bodysuit gedragen.

Een behandelplan wordt opgesteld aan de hand van de klachten en/of het doel dat u voor ogen heeft. De behandelingen vinden in het begin één tot twee keer per week plaats, waarna langzaam wordt afgebouwd.

Wij adviseren het volgende om het optimale resultaat uit de behandelingen te halen:

  • Gebruik twee keer per dag de speciale LPG crème, welke geadviseerd wordt bij uw huid en de bijbehorende klachten.
  • Vetvermindering en volumeverlies: Gebruik 14 dagen de ontgiftende detox LPG-kuur. U gebruikt hierbij één flacon per dag bij de maaltijd. Deze kuur zorgt voor dat vetcellen eerder losgemaakt worden en afgevoerd worden.
  • Drink dagelijks minimaal 1,5 tot 2 liter water.
  • Zorg voor natuurlijke, gezonde en evenwichtige voeding, probeer hierbij suikers te verminderen.
  • Beweeg binnen zes uur na de behandeling minimaal 30 minuten. Hierbij is intensief sporten, zoals cardiotraining of krachttraining het meest effectief.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *