Mooi voor vrouwen

Binnenkort ook op de themapagina ‘Mooi voor vrouwen’ van de Mooi Boxtel krant:

Tips door Huidtherapie Boxtel

In de winter kan uw huid erg droog worden door de temperatuurverschillen binnen- en buitenshuis. Ook de verwarming droogt uw huid extra uit. Kies daarom voor een goede hydraterende bodylotion om uw huid te verzorgen. Met name de stof ureum in een bodylotion verzorgt de droge huid erg goed. Indien u therapeutisch elastische kousen (steunkousen) draagt, kunt u de huid het beste ’s avonds insmeren.

De winter is de beste periode om een huidverbeterende behandeling uit te voeren. Behandelingen die uw huidconditie verbeteren, zorgen voor een egale en gezonde huid. Rimpeltjes, littekens en onzuiverheden worden verminderd. Voor en na de behandeling met bijvoorbeeld Dermapen, microdermabrasie en chemische peelings is het van groot belang om de zon te vermijden. De winter is daarom bij uitstek de periode om deze behandelingen uit te laten voeren.

Tot 30 november 2015 gelden de acties nog: 3 behandelingen met Dermapen voor de prijs van 2. Chemische peelings of microdermabrasie; 5 behandelingen voor de prijs van 3!

Om uw huid goed te verzorgen is het belangrijk om deze tweemaal per dag te reinigen met water en een huidreiniger. U wast uw handen tenslotte toch ook niet met alleen water? Hierbij is het noodzakelijk om een huidreiniger te gebruiken die bij uw huidtype past. Het is belangrijk dat uw huid niet te veel uitdroogt, maar ook niet te vet wordt. Hierdoor blijft uw huid goed in balans. Het kan nodig zijn om in de winter een andere reiniger te gebruiken dan in de zomer in verband met het uitdrogende effect door de weersveranderingen.

November is de maand om stil te staan bij prostaatkanker, mannen laten in deze maand de snor staan om hierbij stil te staan. Vrouwen daarentegen vinden haargroei in het gelaat en op het lichaam erg vervelend. Gelukkig zijn er manieren om hier definitief van af te komen. Met behulp van Intense Pulse Light (IPL) kunnen haren, pigmentvlekken en ontsierende vaatjes behandeld worden.

Tot 30 november 2015 geldt de actie nog: op de eerste 3 behandelingen met IPL 10% korting!

Om spataderen, vermoeide benen en oedeem (vocht) in de benen te verminderen, kan het nodig zijn om therapeutisch elastische kousen te dragen. Gelukkig zijn deze er tegenwoordig ook in verschillende trendkleuren. Vraag uw huidtherapeut naar de mogelijkheden.

Veel huidbehandelingen bij de huidtherapeut worden vergoed vanuit uw basis- en aanvullende zorgverzekering. De huidtherapeut is direct toegankelijk, waardoor u vooraf geen verwijzing hoeft te halen bij uw (huis)arts. Indien dit alsnog nodig is, wijst de huidtherapeut u daarop.