Smeren, smeren, smeren !!

In de zomer wordt onze huid bijna elke dag blootgesteld aan de zon. Daarom is het belangrijk elke dag jouw huid te beschermen tegen de zon. Het beste kan een zonnebrandcrème toegevoegd worden aan de ochtendroutine.
 
Vaak staat het idee van een vette plakkerige zonnebrandcrème smeren tegen. Maar een zonnebrandcrème hoeft niet vet te zijn. In onze praktijk hebben we verschillende crèmes met een SPF voor verschillende huidtypes. Hieronder vindt u een overzicht van de zonnebrandcrèmes die het beste bij jouw huidtype past.
 
• Onzuiver huid / last van puistjes
Bij een acne- gevoelige huid adviseren wij Lycogel. Dit is een camouflageproduct met een SPF30. Het product is geschikt voor elk huidtype en werkt niet irriterend. Lycogel is verkrijgbaar in 12 kleuren.
 
• Voor de huid met pigmentvlekken.
De UV-LC Lightening crème vermindert de zichtbaarheid van pigmentvlekjes. Nieuwe pigmentvlekjes worden voorkomen door de hoge SPF50. Als het gewenst is de pigmentvlekjes te camoufleren kan Lycogel gebruikt worden.
 
• Voor de rode en gevoelige huid.
Voor een huid met vaatjes en/of ontstekingen is de Rosamin getinte dagcrème geschikt. De dagcrème bevat een SPF50. Daarnaast bevat de crème een lichte camouflage en versterkt de crème de oppervlakkige vaatwandjes.
 
• Anti- aging
Wil je wat extra’s tegen huidveroudering in jouw zonbescherming? Dan is de Cellular Defense Anti- Aging crème van LPG zeker geschikt. De crème bevat een SPF30 wat snel intrekt en een subtiele glans geeft.
 
• Lichaam
Voor grotere lichaamsoppervlaktes zoals de rug, benen en armen, is de Dermasence spray ideaal. De spray is handig in gebruik, plakt niet en bevat vitamine E om de huid te verzorgen.
 
• Zonnebrandcrème in poedervorm.
Een extra speciale zonbescherming is de Brush On Block. Deze kwast met een SPF30 is ideaal om het gezicht door de dag heen bij te poederen over make- up heen. De minerale blijven op de huid liggen en reflecteren de zonnestralen. Het poeder verstopt de poriën niet en is dus ook geschikt voor een acne- gevoelige huid.
 
Vraag ons om advies, wij helpen graag!