Stagiaire aanwezig

Vanaf woensdag 23 augustus as. zal Michelle van der Aalst haar vierdejaars (laatste) huidtherapeutische stage bij ons gaan lopen. Zij zal 40 dagen stage komen lopen. Grote kans dat u haar dus bij ons tegenkomt binnenkort! Daarom zal zij zich hier alvast voor stellen:

“Graag stel ik mezelf voor als Michelle van der Aalst, de stagiaire van Huidtherapie Boxtel & Best. Mijn interesses hebben altijd bij de huid gelegen, dit blijkt uit mijn vooropleiding als allround schoonheidsspecialiste. Tijdens mijn studie merkte ik dat ik te weinig voldoening haalde uit de werkzaamheden als schoonheidsspecialiste, dit resulteerde de vervolgstudie tot huidtherapeute. Nu werk ik met veel plezier als huidtherapeute in opleiding samen met patiënten aan verbetering van de huid!”

Tijdens haar stage zal Michelle meekijken, maar ook zelf gaan behandelen. Indien u het op prijs stelt dat zij niet aanwezig is bij uw behandeling kunt u dit aangeven bij uw therapeut.

2 thoughts on “Stagiaire aanwezig

  1. Hoi Michelle, ik heb je vandaag voor het eerst ontmoet. Heel veel sukses met je stage. Je kunt van Doortje vast veel leren en ik hoop je de aankomende weken weer te ontmoeten en als het zover is, mag je me zeker behandelen.

    Groetjes Tineke Kotmans

    1. Hoi Tineke, wat ontzettend leuk om je bericht te lezen! Ik vond het hartstikke fijn dat ik vandaag mee mocht kijken en heb daar ook veel van geleerd. Ik vind het echt hartstikke lief dat ik u mag behandelen als Doortje denkt dat ik daar aan toe ben. Graag tot de volgende keer! Liefs Michelle

Comments are closed.