Weg met vet en cellulite!

Ondanks endermologie behandelingen, intensief sporten en diëten kunnen er op sommige plekken van het lichaam vetophopingen blijven bestaan. Bij Huidtherapie Boxtel & Best maken we gebruik van de endermologie techniek en bieden we daarnaast ook de producten van LPG aan. Deze producten in combinatie met endermologie behandelingen bieden de oplossing voor plaatselijke vetophopingen, cellulite en huidverslapping. Endermologie samen met de producten geeft u namelijk 50% meer resultaat!

LPG 14 Day Express Slimming Concentrate

Deze ontgiftende kuur reinigt het lichaam van binnenuit. De unieke samenstelling wordt Carniféine® Burner genoemd. Carniféine® Burner is een combinatie van de werkzame ingrediënten L-Carnitine en Cafeïne. L-Carnitine zorgt voor een goede werking van de spieren, bevordert de vetverbranding en stimuleert de omzet van vetten in energie. Cafeïne bevordert het vrijkomen van vet, activeert de vetafbraak en remt het opslaan van vetten door het lichaam. Naast deze ingrediënten zit er ook een complex van 5 plantenextracten in de flacons, die allemaal hun eigen afslankende werking hebben, zoals het afvoeren van overtollig vocht en toxines en het stimuleren van het metabolisme. Op deze manier wordt cellulite effectief bestreden en worden de contouren van het lichaam afgeslankt.

Gebruik:
Neem gedurende 14 dagen eenmaal daags 1 flacon tijdens de maaltijd. Als de 14-daagse kuur is afgelopen, mag u deze eventueel twee keer herhalen. Indien de kuur 6 weken gebruikt wordt, moet er daarna minstens een maand worden gestopt. Vervolgens mag de kuur weer opnieuw gestart worden.

LPG 14 Day Express Day & Night Orange Peel Stop

Optimaliseer resultaten met de 14 Day LPG Express Day & Night Orange Peel Stop. Exclusief gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Dit gloednieuwe voedingssupplement heeft een complete werking op alle factoren die invloed hebben op de sinaasappelhuid. De DAG formule elimineert overtollig vocht en geeft meer energie. Terwijl de NACHT formule de aanmaak van nieuwe vetcellen voorkomt en ontspanning boost.

Gebruik:
Dag formule: 1 stick per dag elke ochtend. Voeg 150ml water toe aan de 3g poeder en mix totdat deze volledig is gemengd.
Nacht formule: 1 stick per dag elke avond. Smelt 3g poeder op de tong, beetje bij beetje

LPG SOS Fat & Sugar Control

LPG SOS Fat & Sugar Control beperkt de opname van vet en suiker na een zware maaltijd (Barbecue, verjaardag, kerst, etc.).

Gebruik:
Neem 15-30 minuten na een zware maaltijd. Voeg 150ml water toe en mix totdat deze volledig is gemengd of smelt het poeder op de tong, beetje bij beetje.

LPG 14 Day Organic Slimming Tea

Heerlijke frisse kruidenthee van 100% biologische ingredienten. Dagelijks te gebruiken of in een 14 dagen programma, 2 maal per dag. Stimuleert gewichtsverlies, vetverbranding, vochteliminatie, spijsvertering en het remt de lekkere trek.

Gebruik:
Drink 2 kopjes thee per dag, 14 dagen lang. Behoudt naast het drinken van de thee evenwichtige voeding en fysieke activiteit. Kuur mag herhaald worden!

LPG Body Shaping Gel

De LPG Body Shaping Gel stimuleert de chrono-biologische vetverbranding, wat resulteert in het verlies in centimeters. Ook wordt de lipogenese (de opslag van vet) tegengehouden. Deze frisse, niet klevende gel bevat 5% exclusief LPG Complex® en 2% Coralline G.

Gebruik:
Breng de LPG Body Shaping Gel ‘s ochtends en ‘s avonds gelijkmatig aan op de probleemzones. Dit product wordt in het bijzonder aanbevolen voor het gebruik op de buikstreek.

LPG Orange Peel Smoothing Complex

De LPG Orange Peel Smoothing Complex stimuleert de vetafbraak en strijkt cellulite glad. Ook de opslag van nieuwe vetten wordt tegengehouden. De werkzame stoffen in deze rijke emulsie zijn 5% exclusief LPG Complex® en 3% Bodyfit®.

Gebruik:
Breng de LPG Orange Peel Smoothing Complex ‘s ochtends en ‘s avonds gelijkmatig aan op de probleemzones. Dit product kunt u het beste gebruiken op zones waar cellulite bestaande uit vet is gelokaliseerd.

LPG Draining Detox Serum

Werkt licht vet verbrandend maar geeft voornamelijk een verbetering van de afvoer van vocht en afvalstoffen. Door dit drainerende effect wordt cellulite zichtbaar minder. Draining Detox Serum is goed lokaal in te zetten voor vochtcellulite. Dient ‘s ochtends en ’s avonds te worden gebruikt.

Gebruik:
Breng de LPG Draining Detox Serum ‘s ochtends en ‘s avonds gelijkmatig aan op de probleemzones.

 

Ons advies is om de producten te combineren met LPG Endermologie behandelingen. Door de combinatie van de kuur, de behandelingen en de gel worden vetten en cellulite zowel van binnenuit als van buitenaf aangepakt en krijgt u een extra mooi resultaat.

De producten kunt u hier bestellen.